nedelja, 14. julij 2024
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

ARHIV NOVIC  

petek, 1. marec 2024 ob 00:00, ogledov: 590

Vabilo – usposabljanje za mentorje ekip za tekmovanje Mladina in gore

Objavil(a): Neža Kočevar
Vabimo vas na usposabljanje za mentorje ekip, ki tekmujejo na tekmovanju Mladina in gore. Usposabljanje bo potekalo v soboto, 20. aprila v koči na Planini nad Vrhniko. Vabljeni vsi, ki se z mentorstvom srečujete prvič, pa tudi vsi ostali, ki bi radi podelili svoje dosedanje izkušnje in pridobili novo menotrsko znanje.
Mladinska komisija organizira usposabljanje za mentorje ekip tekmovanja Mladina in gore, ki je namenjeno tako tistim, ki se s tekmovanji še niste srečali, kot tudi tistim, ki že več let aktivno sodelujete s svojimi ekipami.

Usposabljanje je odprto za vse, ki bi radi bolje spoznali potek regijskega in državnega tekmovanja Mladina in gore za osnovne šole ter državnega tekmovanja za srednje šole. Prav tako pa vabimo tudi vse, ki bi želeli deliti svoje izkušnje in pridobiti nove uvide v mentorstvo.

Gre za športno tekmovanje iz znanja planinstva. V osnovnošolski ekipi tekmujejo štirje učenci predmetne stopnje, v srednješolski ekipi pa dva dijaka. Mladi tekmovalci tekmujejo v znanju, veščinah in izkušnjah z vseh področij in oblik planinskega delovanja.

Informacije o usposabljanju:

kdaj: sobota, 20. april 2024

ura: 8.00 - 17.00

kje: koča na Planini nad Vrhniko

število udeležencev: 20 - 30

rok prijave: 8. april 2024

stroški: 20€

Pogoj:
- starost nad 18 let
- potrjeno članstvo v kateremkoli planinskem društvu PZS

Prijave sprejemamo preko spletnega obrazca ali po navadni pošti (izpolnite in pošljite DOCobrazec).

Dodatne informacije: Brigita Čeh, vodja usposabljanja (brigita.ceh@gmail.com, 041977469) ali pri strokovni sodelavki Mladinske komisije PZS Veroniki Susman na elektronskem naslovu mladinska.komisija@pzs.si ali telefonu (01) 43 45 689 v času uradnih ur.

© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Urad Republike Slovenije za mladino