nedelja, 14. julij 2024
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

ARHIV NOVIC  

sreda, 29. maj 2024 ob 10:00, ogledov: 1493

Študentski planinski tabor 2024 - vabilo

Objavil(a): Neža Kočevar
Mladinska komisija PZS konec septembra organizira študentski planinski tabor, ki je namenjen vsem mladim od 18. do 30. leta. Ne samo študentom. ;)
Bavšica je (od planincev) dokaj pozabljena dolina, zato divjina, po kateri vodijo številne lovske poti različnih težavnosti, odpira vrata v svoj raj prav vsakemu obiskovalcu. V tej prečudoviti dolini bomo širili planinsko zavest, si izmenjavali planinsko znanje in izkušnje ter širili mrežo novih poznanstev. Mir in tišino v objemu gora bodo kalili le naša pesem, smeh ter dobra volja (in blejanje ovac). Naše druženje pa bodo popestrili planinski in kolesarski izleti na okoliške vrhove, taborni ognji, razne družabne in športne igre (imamo igrišče za odbojko), ter premnoge radosti, ki nam jih ponujajta sosednji dolini rek Soče in Koritnice.

Tabor je primeren za vse, tako začetnike kot za izkušene planince, saj bomo zahtevnost tur prilagodili vsem.

KJE in KDAJ: tabor bo potekal v Planinskem učnem središču Bavšica (PUS Bavšica) med 22. in 29. septembrom 2024 (od nedelje do nedelje). To je po koncu jesenskega izpitnega obdobja torej dobrodošla sprostitev v dobri družbi in prečudoviti naravi. Ker izgovora, da morate delati za faks ni, ne čakajte da se mesta zapolnijo ampak zgrabite priložnost. Zaslužite si nepozabno doživetje!

STROŠEK TABORA: 330 € (pokrito bivanje za 7 noči, polni penzion v PUS Bavšica in vstopnina v pustolovski park Srnica).
Prevoz je načrtovan z osebnimi avtomobili, stroški prevoza se porazdelijo med udeležence.

PRIJAVE: Potekajo preko spletnega obrazca. Prijave zbiramo najkasneje do 22. avgusta 2024 do 23:59 oz. do zapolnitve mest (omejeno na 30). 
Ob prijavi morate biti obvezno član planinskega društva, ki je član PZS. V nasprotnem primeru prijava ni veljavna oz. se jo potrdi ob plačilu članarine.
Po poslani prijavi boste na navedeni elektronski naslov prejeli predračun, ki ga morate plačati do na njem navedenega datuma. Prijava bo potrjena šele po plačilu stroška tabora.


Odpoved: Prijavljeni udeleženec ima pravico pisno odpovedati udeležbo, kar sporoči na spodaj navedeni naslov. V tem primeru ima organizator pravico zadržati del stroškov. Višina zadržanega zneska je odvisna od časa, v katerem je udeleženec odpovedal svojo udeležbo na taboru (do 10 dni pred akcijo - 10 % višine stroškov; manj kot 10 dni pred akcijo - 50 % višine stroškov). Plačila ste izjemoma oproščeni na podlagi zdravniškega potrdila, s katerim potrjujete, da se iz opravičljivih vzrokov ne morete udeležiti tabora, na katerega ste prijavljeni.

DODATNE INFORMACIJE: dobite na elektronskem naslovu mladinska.komisija@pzs.si, pri strokovni sodelavki, Veroniki Susman, na telefonski številki 01 434 56 89 ali na tim.ravnik2001@gmail.com (vodja tabora).

Vsi prijavljeni boste nekaj dni pred pričetkom tabora na elektronski naslov prejeli obvestilo z vsemi informacijami o potrebni opremi ter o predvidenem programu.

Se vidimo!

P. s.: vabljeni tudi k branju utrinkov iz taborov leta 2023, 2022, 2021, 2019, 2018, ...
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Urad Republike Slovenije za mladino