nedelja, 14. julij 2024
POIŠČI
Najdi nas na Facebooku

ARHIV NOVIC  

sreda, 5. junij 2024 ob 00:00, ogledov: 430

Javni razpis za sofinanciranje planinskih taborjenj v letu 2024 v primeru uspešnosti na razpisu FŠO

Objavil(a): Blaž Čerenak
Mladinska komisija Planinske zveze Slovenije vabi organizacije članice k sodelovanju na razpisu za sofinanciranje planinskih taborjenj v letu 2024. MK PZS bo sofinancirala aktivnosti v primeru uspešnosti na razpisu Fundacije za financiranje športnih organizacij v RS in Urada za mladino Republike Slovenije za športna taborjenja.
Mladinska komisija PZS je v letu 2023 kandidirala na razpisu za sofinanciranje športnih taborov v letu 2024. S strani razpisovalca smo prejeli poziv po dopolnitvi z natančnejšimi podatki o posameznem taboru. Zato na tem mestu objavljamo razpis za sofinanciranje planinskih taborov v primeru uspešnosti na razpisu FŠO. Rok za prijavo na razpis je zaradi kratke časovne dopolnitve vloge kratek. Vse sodelujoče Mladinske odseke bomo o izidu razpisa obvestili. Prav tako pa bo višina razdeljenih sredstev odvisna od višine odobrenih sredstev v primeru uspešnosti na razpisu.
Na razpisno področje se lahko prijavijo planinska društva z registriranimi mladinskimi odseki, ki so člani Mladinske komisije PZS (v nadaljevanju MK PZS) in so oziroma bodo v času med 1. januarjem in 30. septembrom 2024 izvedli planinsko taborjenje, ki obsega vsaj štiri nočitve.
Prijavitelji morajo do 10. junija 2024 izpolniti kratek spletni obrazec.
Za prijavo, se šteje, da je pravočasna, če je oddana najkasneje ob 23:59 uri na zadnji dan roka.
Prav tako vas obveščamo, da vas lahko na taboru nenapovedano obiščejo predstavniki Fundacije za šport, zato vas naprošamo, da so vsi zapisani podatki pravilni in resnični.
© PLANINSKA ZVEZA SLOVENIJE, 2024

Iskanje med novicami

Izprazni Iskanje
Prikaži vse zapise v arhivu
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.
ZADNJE NOVICE
Planinska zveza Slovenije
Urad Republike Slovenije za mladino